Důležité termíny

Vyberte si jídla v registračním systému (výběr jídel - menu selection)

12. 9. oběd 
(není zahrnut ve vložném, možno koupit individuálně v hotelové restauraci, omezená kapacita)

 

 

12. 9. večeře

1. 250g Zapečené těstoviny s uzeninou, okurka
2. 150g Kuřecí závitek se zeleninou, dušená rýže
3. 180g Papriky zapečené s kuskusem a modrým sýrem

Punčový řez 

13. 9. oběd

Bramborová polévka

1. 300g Kuře a lá bažant, dušená rýže
2. 150g Vepřový řízek, vařené brambory
3. 200g Šopský salát s balkánským sýrem, pečivo

13. 9. večeře

1190g Pečený pangasius na bylinkách, šťouchané brambory, zelný salát s mrkví
2. 150g Vepřová pečeně na rozmarýnu, pečené brambory
3. 180g Listový salát s tuňákem

Jahodová kostka

14. 9. oběd

Čočková polévka

1. 180g Sekaná pečeně, domácí bramborový salát s majonézou
2. 150g Vepřový segedínský guláš, houskové knedlíky
3. 250g Těstovinový salát se zeleninou, pečivo

14. 9. večeře

 Jednotné menu:  Tatarák z lososa s čerstvými listy salátu, hořčičným dresinkem a opečeným toastem, Hovězí krk na víně s bramborovým pyré s kroupami a zeleninou restovanou na másle, Višňový řez s tvarohem, mandlovou drobenkou, citrusy a rumovým želé

15. 9. oběd

Hovězí vývar s nudlemi a masem

1. 150g Rizoto se zeleninou a kuřecím masem
2. 150g Vepřový vrabec, špenátové brambory
3. 150g Brokolice se sýrovou omáčkou, pečené brambory

 

 

Předběžná registrace, požadavky na ubytování, přihlášky přednášek 22. 8. 2016
Dodání abstraktů prodlouženo

22. 8. 2016

Registrace s ubytováním prodlouženo

22. 8. 2016

 Finální (závazná) registrace byla zprovozněna z registračního systému KS.

Foto z únorové návštěvy hotelu