Kolokvium - Struktura 2014
Výběr jídel a zájem o prohlídku stříbrného dolu

Jméno Příjmení Titul   ID

Vyberte si vždy jedno ze dvou jídel

Při registraci dostanete barevné lístečky dle výběru, které bude třeba předkládat před jídlem.

Snídaně a večeře budou formou bufetu.

9. 6. oběd 
(není zahrnut ve vložném, možno koupit individuálně v hotelové restauraci, omezená kapacita)

 

 

9. 6. večeře - bufet

 

10. 6. oběd

  Gulášová polévka. Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem.
 
Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky. Katův šleh s domácími bramboráčky.
  Staročeská bramboračka s houbami. Pečená vepřová krkovice s bramborovým knedlíkem a zelím.
  Žádost o vegetariánskou stravu.

10. 6. večeře - bufet

11. 6. oběd

 Hovězí vývar se zeleninou a fritátovými nudlemi. Smažený rybí filet se šťouchanými brambory. Švestkový koláč.
 
Brokolicový krém. Kuřecí galantina s bramborovou kaší. Lívance s borůvkami a šlehačkou.
 Čočková polévka s párkem. Moravský vrabec s houskovým knedlíkem a zelím. Jablkový závin s ořechy a skořicí.
 Žádost o vegetariánskou stravu.

11. 6. večeře - bufet

12. 6. oběd

 Staročeská bramboračka s houbami. Pečená vepřová krkovice s bramborovým knedlíkem a zelím.
 Chřestový krém. Smažený kuřecí řízek s vařenými bramborami a okurkovým salátem.
 Hrachová polévka s chlebovými krutonky. Hovězí guláš z kližky s houskovým knedlíkem a cibulí.
 Žádost o vegetariánskou stravu.

Prohlídky ve středu odpoledne 

   Mám zájem o prohlídku Českého muzea stříbra - okruh I 
      
(geologie, archeologie, vývoj středověké Kutné Hory, dějiny Hrádku, život "stříbrné šlechty", numismatika)

   Mám zájem o prohlídku Českého muzea stříbra - okruh II 
   
     (středověký důl, středověká technologie dobývání a zpracování stříbrné rudy, mincování). Vstup do důlního díla se nedoporučuje osobám trpícím klaustrofobií, zhoršeným zdravotním stavem a ženám ve vysokém stupni těhotenství.

  HOME